All results are null

It's occurring problems with my form submissions. The Form Submissions
Results are NULL for all fields. What's happening? Any suggestions? I
use Aggregate v0.9.4. Thanks

To start with I would recommend upgrading to the latest version which
is v0.9.6.

Additionally for us to figure out what is wrong we will need more
information. If the problem continues to exist in 0.9.6, post your xml
form to dpaste.com and also the filled-out submission
(this is in /sdcard/odk/instances/ ; it will be a .xml file within a
directory with form name and datestamp).

Waylon

··· On Fri, Apr 29, 2011 at 12:58 PM, Ricardo Abdala wrote: > It's occurring problems with my form submissions. The Form Submissions > Results are NULL for all fields. What's happening? Any suggestions? I > use Aggregate v0.9.4. Thanks > > -- > Post: opendatakit@googlegroups.com > Unsubscribe: opendatakit+unsubscribe@googlegroups.com > Options: http://groups.google.com/group/opendatakit?hl=en >

Thanks Waylon.
I tried to use dpaste.com but I received this message bellow:
Sorry, that's a bit long. This tool is for code that other people will read.
Feel free to send e-mail http://dpaste.com/about/ if you believe you have
received this message in error.

Can I attach the two xml's here?

Ricardo

··· 2011/4/29 W. Brunette

To start with I would recommend upgrading to the latest version which
is v0.9.6.

Additionally for us to figure out what is wrong we will need more
information. If the problem continues to exist in 0.9.6, post your xml
form to dpaste.com and also the filled-out submission
(this is in /sdcard/odk/instances/ ; it will be a .xml file within a
directory with form name and datestamp).

Waylon

On Fri, Apr 29, 2011 at 12:58 PM, Ricardo Abdala rcabdala@gmail.com wrote:

It's occurring problems with my form submissions. The Form Submissions
Results are NULL for all fields. What's happening? Any suggestions? I
use Aggregate v0.9.4. Thanks

--
Post: opendatakit@googlegroups.com
Unsubscribe: opendatakit+unsubscribe@googlegroups.com
Options: http://groups.google.com/group/opendatakit?hl=en

--
Post: opendatakit@googlegroups.com
Unsubscribe: opendatakit+unsubscribe@googlegroups.com
Options: http://groups.google.com/group/opendatakit?hl=en

--
Ricardo Abdala
61 8122-5545
http://www.pesquisadecampo.com.br

The submissions were recognized and aggregate through KoBo Processor. Almost
all data is there. I lost group fields. I think that KoBo dosen't work with
group fields. I tried aggregate 0.9.6 too but the data are still "null" for
all fields. No erros and warning appear but everything are null. I need
help. Thanks

Ricardo

··· 2011/5/2 Ricardo Abdala

Thanks Waylon.
I tried to use dpaste.com but I received this message bellow:
Sorry, that's a bit long. This tool is for code that other people will
read. Feel free to send e-mail http://dpaste.com/about/ if you believe
you have received this message in error.

Can I attach the two xml's here?

Ricardo

2011/4/29 W. Brunette wbrunette@gmail.com

To start with I would recommend upgrading to the latest version which

is v0.9.6.

Additionally for us to figure out what is wrong we will need more
information. If the problem continues to exist in 0.9.6, post your xml
form to dpaste.com and also the filled-out submission
(this is in /sdcard/odk/instances/ ; it will be a .xml file within a
directory with form name and datestamp).

Waylon

On Fri, Apr 29, 2011 at 12:58 PM, Ricardo Abdala rcabdala@gmail.com wrote:

It's occurring problems with my form submissions. The Form Submissions
Results are NULL for all fields. What's happening? Any suggestions? I
use Aggregate v0.9.4. Thanks

--
Post: opendatakit@googlegroups.com
Unsubscribe: opendatakit+unsubscribe@googlegroups.com
Options: http://groups.google.com/group/opendatakit?hl=en

--
Post: opendatakit@googlegroups.com
Unsubscribe: opendatakit+unsubscribe@googlegroups.com
Options: http://groups.google.com/group/opendatakit?hl=en

--
Ricardo Abdala
61 8122-5545
http://www.pesquisadecampo.com.br

--
Ricardo Abdala
61 8122-5545
http://www.pesquisadecampo.com.br

Hi Ricardo,

If you aren't already working on this with Waylon, can you send me the form
directly (to mitchellsundt@gmail.com ) as an attachment?

Mitch

··· On Mon, May 2, 2011 at 10:31 AM, Ricardo Abdala wrote:

The submissions were recognized and aggregate through KoBo Processor.
Almost all data is there. I lost group fields. I think that KoBo dosen't
work with group fields. I tried aggregate 0.9.6 too but the data are still
"null" for all fields. No erros and warning appear but everything are null.
I need help. Thanks

Ricardo

2011/5/2 Ricardo Abdala rcabdala@gmail.com

Thanks Waylon.
I tried to use dpaste.com but I received this message bellow:
Sorry, that's a bit long. This tool is for code that other people will
read. Feel free to send e-mail http://dpaste.com/about/ if you believe
you have received this message in error.

Can I attach the two xml's here?

Ricardo

2011/4/29 W. Brunette wbrunette@gmail.com

To start with I would recommend upgrading to the latest version which

is v0.9.6.

Additionally for us to figure out what is wrong we will need more
information. If the problem continues to exist in 0.9.6, post your xml
form to dpaste.com and also the filled-out submission
(this is in /sdcard/odk/instances/ ; it will be a .xml file within a
directory with form name and datestamp).

Waylon

On Fri, Apr 29, 2011 at 12:58 PM, Ricardo Abdala rcabdala@gmail.com wrote:

It's occurring problems with my form submissions. The Form Submissions
Results are NULL for all fields. What's happening? Any suggestions? I
use Aggregate v0.9.4. Thanks

--
Post: opendatakit@googlegroups.com
Unsubscribe: opendatakit+unsubscribe@googlegroups.com
Options: http://groups.google.com/group/opendatakit?hl=en

--
Post: opendatakit@googlegroups.com
Unsubscribe: opendatakit+unsubscribe@googlegroups.com
Options: http://groups.google.com/group/opendatakit?hl=en

--
Ricardo Abdala
61 8122-5545
http://www.pesquisadecampo.com.br

--
Ricardo Abdala
61 8122-5545
http://www.pesquisadecampo.com.br

--
Post: opendatakit@googlegroups.com
Unsubscribe: opendatakit+unsubscribe@googlegroups.com
Options: http://groups.google.com/group/opendatakit?hl=en

--
Mitch Sundt
Software Engineer


University of Washington
mitchellsundt@gmail.com

Hi Ricardo,

Aggregate 0.9.x does not like the element named "/data/data" in your form.
If you change that to "/data/datum" or anything else, the form is properly
parsed and uploaded. The value tag being the same name as the enclosing
group tag appears to be a problem in the 0.9.x code.

Mitch

··· On Mon, May 2, 2011 at 11:39 AM, Mitch Sundt wrote:

Hi Ricardo,

If you aren't already working on this with Waylon, can you send me the form
directly (to mitchellsundt@gmail.com ) as an attachment?

Mitch

On Mon, May 2, 2011 at 10:31 AM, Ricardo Abdala rcabdala@gmail.comwrote:

The submissions were recognized and aggregate through KoBo Processor.
Almost all data is there. I lost group fields. I think that KoBo dosen't
work with group fields. I tried aggregate 0.9.6 too but the data are still
"null" for all fields. No erros and warning appear but everything are null.
I need help. Thanks

Ricardo

2011/5/2 Ricardo Abdala rcabdala@gmail.com

Thanks Waylon.
I tried to use dpaste.com but I received this message bellow:
Sorry, that's a bit long. This tool is for code that other people will
read. Feel free to send e-mail http://dpaste.com/about/ if you believe
you have received this message in error.

Can I attach the two xml's here?

Ricardo

2011/4/29 W. Brunette wbrunette@gmail.com

To start with I would recommend upgrading to the latest version which

is v0.9.6.

Additionally for us to figure out what is wrong we will need more
information. If the problem continues to exist in 0.9.6, post your xml
form to dpaste.com and also the filled-out submission
(this is in /sdcard/odk/instances/ ; it will be a .xml file within a
directory with form name and datestamp).

Waylon

On Fri, Apr 29, 2011 at 12:58 PM, Ricardo Abdala rcabdala@gmail.com wrote:

It's occurring problems with my form submissions. The Form Submissions
Results are NULL for all fields. What's happening? Any suggestions? I
use Aggregate v0.9.4. Thanks

--
Post: opendatakit@googlegroups.com
Unsubscribe: opendatakit+unsubscribe@googlegroups.com
Options: http://groups.google.com/group/opendatakit?hl=en

--
Post: opendatakit@googlegroups.com
Unsubscribe: opendatakit+unsubscribe@googlegroups.com
Options: http://groups.google.com/group/opendatakit?hl=en

--
Ricardo Abdala
61 8122-5545
http://www.pesquisadecampo.com.br

--
Ricardo Abdala
61 8122-5545
http://www.pesquisadecampo.com.br

--
Post: opendatakit@googlegroups.com
Unsubscribe: opendatakit+unsubscribe@googlegroups.com
Options: http://groups.google.com/group/opendatakit?hl=en

--
Mitch Sundt
Software Engineer
http://www.OpenDataKit.org
University of Washington
mitchellsundt@gmail.com

--
Mitch Sundt
Software Engineer


University of Washington
mitchellsundt@gmail.com

Hi Mitch,

The problem still persists.
I did exactly what you suggested.
I repleced data by datum (rs).
Here in Brazil, data is equal date.
I am using local Aggregate 0.9.6.
Any other suggestion?

Thanks
Ricardo

··· 2011/5/2 Mitch Sundt

Hi Ricardo,

Aggregate 0.9.x does not like the element named "/data/data" in your form.

If you change that to "/data/datum" or anything else, the form is properly
parsed and uploaded. The value tag being the same name as the enclosing
group tag appears to be a problem in the 0.9.x code.

Mitch

On Mon, May 2, 2011 at 11:39 AM, Mitch Sundt msundt@cs.washington.eduwrote:

Hi Ricardo,

If you aren't already working on this with Waylon, can you send me the
form directly (to mitchellsundt@gmail.com ) as an attachment?

Mitch

On Mon, May 2, 2011 at 10:31 AM, Ricardo Abdala rcabdala@gmail.comwrote:

The submissions were recognized and aggregate through KoBo Processor.
Almost all data is there. I lost group fields. I think that KoBo dosen't
work with group fields. I tried aggregate 0.9.6 too but the data are still
"null" for all fields. No erros and warning appear but everything are null.
I need help. Thanks

Ricardo

2011/5/2 Ricardo Abdala rcabdala@gmail.com

Thanks Waylon.
I tried to use dpaste.com but I received this message bellow:
Sorry, that's a bit long. This tool is for code that other people will
read. Feel free to send e-mail http://dpaste.com/about/ if you
believe you have received this message in error.

Can I attach the two xml's here?

Ricardo

2011/4/29 W. Brunette wbrunette@gmail.com

To start with I would recommend upgrading to the latest version which

is v0.9.6.

Additionally for us to figure out what is wrong we will need more
information. If the problem continues to exist in 0.9.6, post your xml
form to dpaste.com and also the filled-out submission
(this is in /sdcard/odk/instances/ ; it will be a .xml file within a
directory with form name and datestamp).

Waylon

On Fri, Apr 29, 2011 at 12:58 PM, Ricardo Abdala rcabdala@gmail.com wrote:

It's occurring problems with my form submissions. The Form
Submissions
Results are NULL for all fields. What's happening? Any suggestions? I
use Aggregate v0.9.4. Thanks

--
Post: opendatakit@googlegroups.com
Unsubscribe: opendatakit+unsubscribe@googlegroups.com
Options: http://groups.google.com/group/opendatakit?hl=en

--
Post: opendatakit@googlegroups.com
Unsubscribe: opendatakit+unsubscribe@googlegroups.com
Options: http://groups.google.com/group/opendatakit?hl=en

--
Ricardo Abdala
61 8122-5545
http://www.pesquisadecampo.com.br

--
Ricardo Abdala
61 8122-5545
http://www.pesquisadecampo.com.br

--
Post: opendatakit@googlegroups.com
Unsubscribe: opendatakit+unsubscribe@googlegroups.com
Options: http://groups.google.com/group/opendatakit?hl=en

--
Mitch Sundt
Software Engineer
http://www.OpenDataKit.org
University of Washington
mitchellsundt@gmail.com

--
Mitch Sundt
Software Engineer
http://www.OpenDataKit.org
University of Washington
mitchellsundt@gmail.com

--
Post: opendatakit@googlegroups.com
Unsubscribe: opendatakit+unsubscribe@googlegroups.com
Options: http://groups.google.com/group/opendatakit?hl=en

--
Ricardo Abdala
61 8122-5545
http://www.pesquisadecampo.com.br