Linux install upload to GAE fails

Going thru setup wizard seems to be working fine until upload....
says

get following error-
listBackends : This application does not exist (app_id=u'<my-project-number')

earlier step asks for application id but on google dashboard i see a project-id and a project-number. the install did not accept the project-id but did accept project-number. Now during upload it's saying the app doesnt exist. what gives?

thanks

The installer will ask for your application ID. this is the first part of
your appspot URL.

This is not the "project number" see the documentation:

https://opendatakit.org/use/aggregate/#Installing_an_App_Engine_Instance

particularly, steps 4 & 5.

With that example, when I run my ODK Aggregate installer, I would enter the
ID: shown on i.e.,
msundt-agg-test3
as the application id on the ODK Aggregate installer screen that asks for
that.

ยทยทยท On Wed, May 25, 2016 at 12:31 PM, wrote:

Going thru setup wizard seems to be working fine until upload....
says

get following error-
listBackends : This application does not exist
(app_id=u'<my-project-number')

earlier step asks for application id but on google dashboard i see a
project-id and a project-number. the install did not accept the project-id
but did accept project-number. Now during upload it's saying the app
doesnt exist. what gives?

thanks

--

Post: opendatakit@googlegroups.com
Unsubscribe: opendatakit+unsubscribe@googlegroups.com
Options: http://groups.google.com/group/opendatakit?hl=en


You received this message because you are subscribed to the Google Groups
"ODK Community" group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an
email to opendatakit+unsubscribe@googlegroups.com.
For more options, visit https://groups.google.com/d/optout.

--
Mitch Sundt
Software Engineer
University of Washington
mitchellsundt@gmail.com